Autóklíma- és utastér fertőtlenítés

Autó Klíma- és utastér fertőtlenítés

Bactakleen klíma fertőtlenítés

Az autók kiváló minőségű levegőszűrői minden részecskét, pollent el tudnak távolítani, de nem tudják feltartóztatni a baktériumokat.

A kocsiban 300.000-szer több penész és baktérium van, mint egy átlagos WC-ülőkén. Ezek a kórokozók olyan betegségeket és allergiákat okoznak, amit a legtöbb ember nem kötne az autó légkondicionálójához. A baktériumok az eldugott helyeken kívül olyan kiemelt érintkezési felületeken találhatók meg, mint a kormány, a váltógomb, a kézifék és kapcsolók, kezelő szervek, biztonsági öv.

A gyermekeket, háziállatokat vagy élelmiszert szállító autók a baktériumok által a leginkább veszélyeztetettek. A légkondicionáló rendszer több millió baktériumot, vírust és gombatelepet tartalmazhat, amelyek károsak az emberre és katalizátorként viselkedve elősegítik a betegségek terjedését.

💨 15 perc alatt elvégezzük

♻️ környezetbarát

🍃veszélytelen

🌷 egy nagyon finom levendula illat marad a kocsiban.

A klímaberendezések hagyományos tisztítási módja a por és piszok fizikai eltávolítását helyezi a középpontba, és csak nagyon kevesen veszik figyelembe a baktériumok és gombák elpusztítását. A habok csak elfedik a kellemetlen szagokat, és pár hét után újra érezhetők. De nálunk nemcsak a klíma lesz fertőtlenítve, hanem minden, amivel a köd érintkezik, így a teljes belsőtér is, Te és utasaid védelme érdekében. 😊

A Bactakleen nem mérgező technológiája az első a világon, amely növényi alapú és megfelelő megoldást kínál a tisztább levegő biztosítása érdekében egy légkondicionált környezetben. A Bactakleen nem egy egyszerű klímafertőtlenítő eljárás és nem ózon! Világszerte elismert laboratóriumok, mint az SGS, TÜV és KERMI vizsgálatokkal bizonyított a Bactakleen megoldása, kimutathatóan elpusztítja a baktériumok és gombák 99,9%-át, továbbá ez a forradalmian új kezelés 2-3 hónapig aktív antibakteriális és vírusellenes réteget képez a köd által érintett felületeken.