Bactakleen

Autó Klíma- és utastér fertőtlenítés

Bactakleen klíma fertőtlenítés

Az autók kiváló minőségű levegőszűrői minden részecskét, pollent el tudnak távolítani, de nem tudják feltartóztatni a baktériumokat.

A kocsiban 300.000-szer több penész és baktérium van, mint egy átlagos WC-ülőkén. Ezek a kórokozók olyan betegségeket és allergiákat okoznak, amit a legtöbb ember nem kötne az autó légkondicionálójához. A baktériumok az eldugott helyeken kívül olyan kiemelt érintkezési felületeken találhatók meg, mint a kormány, a váltógomb, a kézifék és kapcsolók, kezelő szervek, biztonsági öv (!!!).

A gyermekeket, háziállatokat vagy élelmiszert szállító autók a baktériumok által a leginkább veszélyeztetettek. A légkondicionáló rendszer több millió baktériumot és gombatelepet tartalmazhat, amelyek károsak az emberre és katalizátorként viselkedve elősegítik a betegségek terjedését.

💨 15 perc

♻️ környezetbarát

🌷 egy nagyon finom levendula illat marad a kocsiban.

A klímaberendezések hagyományos tisztítási módja a por és piszok fizikai eltávolítását helyezi a középpontba, és csak nagyon kevesen veszik figyelembe a baktériumok és gombák elpusztítását. A habok csak elfedik a kellemetlen szagokat, és pár hét után újra érezhetők. De nálunk nemcsak a klíma lesz fertőtlenítve, hanem minden, amivel a köd érintkezik, így a teljes belsőtér is, Te és utasaid védelme érdekében. 😊

A Bactakleen nem mérgező technológiája az első a világon, amely növényi alapú és megfelelő megoldást kínál a tisztább levegő biztosítása érdekében egy légkondicionált környezetben. A Bactakleen nem egy egyszerű klímafertőtlenítő eljárás és nem ózon! Világszerte elismert laboratóriumok, mint az SGS és a TÜV által végzett tesztek alapján, a Bactakleen megoldása kimutathatóan elpusztítja a baktériumok és gombák 99,9%-át.