Gőzgarázs

Baktakleen

Baktakleen UltraMist

Bactakleen UltraMist

A baktériumok folyamatosan jelen vannak az életünkben. A levegőben és a különböző, napi szinten kézzel többször érintett felületeken, mint például az ajtókilincseken, korlátokon, kapaszkodókon, csaptelepeken, asztallapokon, számítógépes egéren és billentyűzeten, kapcsolókon stb.

A Bactakleen UltraMist megoldást nyújt a fenti problémára.
A Bactakleen a világ első gyógynövény alapú antibakteriális és vírusellenes kezelő rendszere, amelynek használata veszélytelen, SGS, TÜV, KERMI vizsgálatokkal bizonyítottan elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9%-át, továbbá ez a forradalmian új kezelés 2-3 hónapig aktív antibakteriális és vírusellenes réteget képez a köd által érintett felületeken.

A Bactakleen Ultramist használatával el lehet kerülni az óvodai, iskolai, irodai keresztfertőzéseket, de jó szolgálatot tesz személy-, vagy tömegközlekedési eszközökön utazók egészségének védelme érdekében.

Hogyan működik az Ultramist?
Géza Fejedelm Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Bactakleen kezelése
A Bactakleen Ultramist egy hosszan tartó antibakteriális és vírusellenes hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában tud a leghatékonyabban eljutni a beltér teljes felületére. A növényi köd szétterjed, mindenhová eljut perceken belül hatékony a baktériumok, gombák valamint a humán koronavírussal szemben és ezt a hatékonyságát 8-12 héten keresztül fenntartja. Így a következő hónapokban a kezelt felületre kerülő vírus, baktérium vagy gomba elpusztul, így nem marad lehetőség a fertőzésre.

A köd mozgásba jön és a cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat, deaktiválja a vírusokat, miközben egy több hónapig aktív antibakteriális és vírusellenes réteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező vírus, baktériumok és gombák szintén elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz.

Az eljárás veszélytelen!
Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből.Hol alkalmazható a Bactakleen UltraMist?

 

 

 

Az eljárás a humán koronavírusra és több baktériumfajtára is tesztelt, kimutathatóan, 99,99%-kal csökkenti a vírus és a baktériumok számát, így különösen ajánlott olyan helyeket, ahol nagyszámú, változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül. (személyautók, taxik, buszok, hajók, óvodák, iskolák, irodák, hotelek, várótermek, mozik, színházak, orvosi rendelők, szépségszalonok, szoláriumok, edzőtermek stb.)

Közületeknek, hoteleknek, irodáknak egyeztetést követően készséggel tartunk bemutatót.

Alkalmazási lehetőségek:
Épületekben, valamint külső felületeken
Egyedi és egylégterű irodákban
szellőző rendszerekhez, egyedi és központi légkondicionáló rendszerekhez
mozitermekben, szállodai szobákban, éttermekben, tárgyalókban
kül-, és beltéri felületek antibakteriális és vírusellenes kezelésére.
Az egészségügyben

Fogorvosi és orvosi rendelők
egészségügyi kezelő helységek
mentőautók, betegszállítók
várakozó-, és öltöző helységek szellőző és klíma rendszereinek, felületeinek fertőtlenítése és tartós védelemmel való ellátása a betegek, kísérők, látogatók, valamint az orvosok és nővérek egészségének védelme érdekében.
Az oktatásban, gyermekgondozásban, nevelésben, sportban
Bölcsődei, óvodai helyiségek
tantermek, öltözők
sportlétesítmények szellőző-, és klímarendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeinek fertőtlenítése és tartós védelme a gyermekek, gondozók, nevelők, pedagógusok, valamint a sportolók, edzőik és a szurkolók egészségének megóvása érdekében.
Védekezzen Ön is hatékonyan és hosszú távon. Fertőtlenítse tereit velünk környezetbarát és egyszerű módon.